All you need is me – en ekologisk superprodukt!

by Mikaela Bjerring on 7 juli, 2015 · 3 comments

in Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet

All you need is me från märket True Organic of Sweden är en verklig unik produkt som ger intensiv fukt. Det är en doftlös multikräm utan tillsatt vatten eller alkohol med endast naturliga ingredienser som jobbar i synergi med varandra. Hudkrämen verkar extra vårdande och mjukgörande och har många användningsområden. 

All you need is me - ekologisk hudkräm

All you need is me lanserades i augusti 2014 och redan veckor efter några veckor fick den stor uppmärksamhet och fina recensioner. Tara beauty awards gav den t.ex. utmärkelsen bästa ekonyhet. Tuben är dessutom inte tillverkad av plast utan av sockerrör, vilket ger den ett extra plus ur miljövänlig synpunkt.

Självklart ville jag prova ”All you need is me” efter det att jag hört och läst så mycket om den.  Det är en kraftfullt mjukgörande och fuktgivande kräm som har många användningsområden. Du kan använda den på hela kroppen där du känner att huden är extra torr.

All you need is me består av noga utvalda och koncentrerade ingredienser – ricinolja, bivax, olivolja, sheasmör, e-vitamin och blåbärsfröolja, Känns din ansiktshud torr och törstig efter fukt så är detta definitivt en kräm som du borde testa. Applicera först en ansiktsolja eller serum och ta sedan en liten klick All you need is me och massera in i huden. Krämen är otroligt dryg, så lite räcker väldigt, väldigt långt. Förutom att krämen ger fukt så lugnar den röd och irriterad hud, helt underbar! Produkten kan även användas på hela kroppen händer, nagelband, armbågar och gör underverk för torra fötter.

Återförsäljare av All you need is me hittar du här

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Anna J juli 8, 2015 kl. 11:30

Den krämen är jättebra! Jag använder den både på mina händer, fötter och ibland i ansiktet när jag känner mig torr. Stort plus att den inte innehåller något vatten.

Svara

2 Mia juli 8, 2015 kl. 11:32

Tack för tipset! Jag blir extrem torr och flagig i ansiktet emellanåt, så den ska jag prova.

Svara

3 Laila juli 13, 2015 kl. 10:17

Sugen på att testa, speciellt för mina fötter och händer.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: