Amazing grass – Superfoods

by Mikaela Bjerring on 16 februari, 2015 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Ekologiskt, Kost, Kosttillskott, Livsmedel, Superfoods

Amazing grass är ett företag som tillverkar näringsrika kosttillskott i en kombination utav frukt och grönt, örter, fiber, enzymer & pre- och probiotika och proteintillskott från växtriket. Här används endast ekologiska växtdelar – fullspäckade med näring i välsmakande kombinationer.

Amazing grass - kostillskott av frukt och grönt

Amazing meal

Amazing meal är ett protein- och näringspulver som jag skapat ett starkt tycke för. Det är både välsmakande och näringsrikt och fri från gluten, soja och mjölkprodukter. Amazing meal innehåller risprotein och hampaprotein i en kombination av greens, frukter, grönsaker och probiotika. Ett bra komplement till en välbalanserad kost för att du ska få i dig optimalt med näring.

Amazing green superfood

Amazing green superfood är en annan favorit. Det är en ekologisk blandning av frukt och grönt, örter, fiber, enzymer & pre- och probiotika. En skopa om dagen kan med fördel användas som ett komplement till en välbalanserad kost för att berika det dagliga intaget av viktiga näringsämnen. Blandas med vatten, juice eller tillsätt i din smoothie.

Innehåller:

  • Grönt: vetegräs, korngräs, alfalfa, spirulina, spenat, chlorella, broccoli, grönt kaffeextrakt, broccoliskott, grönt teextrakt, lökextrakt, morot, grönkål, brysselkål och rödbeta.
  • Frukt och bär: äppelextrakt, acerola, camu camu, quercetin, tomat, acai, fläder, mangostan, svartvinbär, blåbär, sötkörsbär, björnbär, aronia, hallon, nypon och ananas.
  • Örter: gurkmeja, vitlök basilika, oregano, kanel och maca
  • Fiber: Linfrö, äppelpektinfiber
  • Enzymer & pre- och probiotika: fruktooligosackarider, acidophilus, proteas, amylas , lipas, laktas och cellulas

Känner du med dig att du inte får i dig dina dagliga rekommenderade intag av 5-7 portioner frukt och grönt om dagen så kan dessa produkter vara ett bra komplement till din kost.

Här hittar du alla produkter från Amazing Grass

 

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anna-Lena februari 25, 2015 kl. 20:20

Inget bättre än en daglig dos av greens 🙂 Det håller min energinivå uppe och mitt immunsystem på topp.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: