Annemarie Börlind smoothing treatment

by Mikaela Bjerring on 14 augusti, 2016 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Anti-aging, Blogg, Naturlig skönhet

Annemarie Börlind har många fantastisk produkter i sitt sortiment och smoothing treatment är inget undantag. Detta är en produkt som håller vad den lovar och mer därtill.

Annemarie Börlind smoothing treatment
Smoothing treatment är en intensiv ansiktskur som tillför huden rejält med fukt. Naturliga och vårdande ingredienser som hjälper till att släta ut, plumpa upp, vitalisera och återställa hudens fuktbalans. Detta är en 2 dagars kur som verkligen gör stor skillnad och snabba resultat. Perfekt att använda efter mycket solande, eller när huden känns torr och livlös eller när du vill känna dig extra fin och fräsch. Själv blev jag väldigt nöjd med resultatet och man käne en direkt skillnad.

Så fungerar ansiktskuren Smoothing treatment

Smoothing treatment är som sagt en 2-dagar kur som ger en rejäl dos fukt som får huden att både kännas mjuk och len och upp-plumpad. Den verkar även energistimulerande som känns små stickningar i huden, men på ett behagligt sätt. Man känner verkligen att nått händer i huden.

Dag 1 så börjar man med att noggrant rengöra huden på ansikte, hals och dekolletage. Använd sedan en exfoliering för att avlägsnar döda hudceller så att ansiktskuren lättare kan tränga in, absorberas och ge ett maximalt resultat. När du sköljt av exfolieringen så är det dags för att applicera ansiktskuren.

I Smoothing treatment ingår två produkter, facial smoothing concentrate och moisturizing cream mask. Börja med att ta några droppar av facial smoothing concentrate och klappa in (massera inte) över ansikte, hals och dekolletage. Fortsätt med några droppar i taget tills du har använt halva innehållet i flaskan.

Nästa steg är att använda moisturizing cream mask genom att applicera den med lätta och svepande rörelser utan att massera. Använd även här halva burken. Efter ca 15 minuter har det mesta av masken absorberats och det lilla överskott som finns kvar på huden kan du nu massera in. Du sköljer inte av, utan du låter produkterna verka över natten.

Dag 2 (Nästa kväll) så upprepar du hela proceduren igen och använder det som finns kvar av produkterna, men denna gången exfolierar du inte innan applicering.

Annemarie Börlind’s produkter har jag verkligen kommit att uppskatta. Produkter som snabbt ger synliga resultat och som sedan fortsätter att vårda och förbättra. Ekologiska så klart och mycket tanke och kärlek bakom ingredienserna och tillverkningen.

Återförsäljare av Annemarie Börlind’s produkter hittar du här

SparaViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: