Apelsinblomsvatten – för bra balans i huden

by Mikaela Bjerring on 21 oktober, 2014 · 0 comments

in Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård

Det underbart doftande apelsinblomsvattnet passar alla hudtyper och gör sig mycket bra på känslig och ömtålig hud. Apelsinblomsvattnet har en återfuktande och sammandragande effekt och bidrar med att ge huden en bra pH-balans.

Apelsinblomma

Apelsinblomsvatten tillverkas av blommorna från pomeransträdet. Apelsinblomsvatten har använts som skönhetsbehandling sedan antiken och är en underbar hud tonik med ljuvlig doft som ger näring. Apelsinblomma har traditionellt använts för att stödja mikrocirkulationen i huden, förbättra hudens allmänna hälsa och ge huden lyster.

Använd den outspädd på bomull eller spraya över ansiktet när huden är fortfarande är fuktig. Smörj därefter in med ansiktskräm.

Spenderar du dagarna i en uttorkande miljö och/eller många timmar framför datorn, spraya då ansiktet flera gånger dagligen för att hålla huden i fräsch och motverka fuktförlust.

Här hittar du ekologiskt apelsinblomsvatten

Apelsinblomsvatten

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: