Återbesök på ett Healing Center i Dubai

by Mikaela Bjerring on 12 april, 2011 · 1 comment

in Alternativ medicin, Blogg, Spiritualitet - Andlighet

Jag återvänder till ”healig centrat” i Karama för att fortsätta mitt möte med Raya en av föreståndarna. Jag är här idag för att få reda på lite mer om deras sätt att rena från Svart magi något som inte är helt ovanligt i mellan östern.

Trots att svart ”Shir” (magi) är strängt förbjudet att praktisera i denna del av världen, så är det inte helt ovanligt att det förkommer. Generellt är människor här väldigt vidskepliga och användning av psykiska attacker förekommer ofta.

Återbesök på ett Healing Center i Dubai

Återbesök på ett Healing Center i Dubai

Raya som är en av föreståndarna på healing centrat berättar – Vi får fler efterfrågningar av att upphäva psykiska attacker och förbannelser än vi hinner med. I magiska ritualer, eller besvärjelser, kombineras personliga spår från måltavlan (namn och födelsedag, saker som tillhör personen i form av kläder eller andra föremål, saker som personen rört vid) med lästa formler, örter, färger och andra material som anses kunna orsaka eller förstärka negativa och skadliga tillstånd. Personliga saker länkade till måltavlan kan också placeras på ställen där symboliken motsvarar det man önskar för personen. Rituella typer av förbannelser är alltid avsiktliga och kan konstrueras och styras till att drabba måltavlan på olika negativa sätt.

Det finns även de som kommer hit för att rena sig från lättare former av förbannelser och negativ energi som dom tror tynger ner deras liv fortsätter Raya att berätta. Det är då oavsiktliga förbannelser och sällan utförda med någon typ av ritual.

Personer som kan ha starka tankar och andra förmågor är inte nödvändigtvis medvetna om den skada de kan orsaka andra och avundsamma personer är inte alltid medvetna om att deras inverkan ger ”onda ögat” till föremålet för deras avund. Även de lättare typerna av förbannelser anses kunna leda till återkommande otursförföljelser och långvariga besvär om en person blivit upprepat utsatt för dem under en lång tid, menar Raya på.

De vanligaste symptomen/resultaten av en förbannelse är serier av otur inom ett, flera eller samtliga av dessa områden. Mindre förbannelser, som onda ögat yttrar sig ofta genom hastigt påkommen huvudvärk, ryggvärk, ont i magen, lätt depression, kraftlöshet, klumpighet och mindre olycksbenägenhet. Kraftigare förbannelser som är avsedda att allvarligt skada, döda eller totalförstöra en person ger förstås en kraftigare symptom, förklarar Raya.

Om man tror på svartmagi eller inte är upp till var och en. Men om man tillåter sig att bli påverkad av andras energi och attityd mot en själv, så självklart måste det påverka en negativt på många olika nivåer på både ett psykiskt och fysiskt plan.

När jag kom ut från healing centrat kände jag mig smått omtumlad av alla de starka intryck jag fått under dagen. Den orangeröda solen var på väg ner i horisonten och på avstånd kunde jag höra böneutrop från en närliggande moské. Luften vibrera av värmen och inombords kände jag mig upprymd av min nya erfarenhet – en annorlunda och mycket givande dag.

Läs första delen av: Besök på ett healing center i Dubai

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mike april 12, 2011 kl. 14:07

Intressant läsning! jag är själv inte så vidskeplig, men visst påverkar folk runt omkring en om dom har dålig attityd!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: