Besök på ett Healing Center i Dubai

by Mikaela Bjerring on 9 april, 2011 · 2 comments

in Alternativ medicin, Blogg, Hälsa, Livsstilsförändringar, Meditation, Spiritualitet - Andlighet

Alternativ medicin är populärt i Mellan Östern, många föredrar det om möjligt framför traditionell skolmedicin. Idag ska jag ta mig till ett healing center i Dubai för att ta del av en ny erfarenhet.

Karama är ett område i gamla delen av Dubai där inga bevis av glam och rikedom finns att bevittna till skillnad från övriga Dubai. Man ser sällan några kvinnor där, nästan bara män med ursprung från Indien och Pakistan. De flesta i min bekantskapskrets i Dubai tycker jag är galen som ens sätter min fot i stadsdelens bakgator ditt dagens äventyr tar mig.

Som jag ser på det är det när man går utanför ramarna man får det mesta ut av livet. Det ger nya och annorlunda upplevelser, tillfället att träffa människor man annars inte hade fått chansen att bekanta sig med. Skaffa sig förståelse för andras synsett och kulturer. Med andra ord man berikar sitt liv. Jag har varit i detta område många gånger innan, men anledningen att jag är här idag är för att besöka ett healing center med en lite annorlunda vinkel.

Besök på ett Healing Center i Dubai

Besök på ett Healing Center i Dubai

Detta healing center erbjuder en rad olika healing behandlingar, personutvecklings-program, meditations cirklar och andra alternativa och komplementära terapier. Det är en ”non-profit” organisation. En del av pengarna går till organisationens utveckling och resten till välgörenhet.

Raya är en av föreståndarna. Enligt henne ger en resa med healing, kroppslig rening och spirituell utveckling att du upplever ett starkare medvetande av människans och den planetariska evolutionen. Detta gör dig även till en bättre människa och ger dig möjligheten att leva upp till ditt personliga potential med en ren kropp och själ och ett liv i balans och harmoni.

Detta healing centers huvudsakliga inriktning är att rena från Svart magi – förbannelser och psykiska attacker. Just när vi ska gå in djupare på ämnet får Raya ett telefon samtal. Hon återvänder till mig efter ett par minuter och be mig återkomma senare på eftermiddagen för att fortsätta samtalet.

Läs fortsättningen här: Återbesök på healing center i Dubai

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Sofia augusti 29, 2011 kl. 14:46

Hur länge ska du vara i Dubai? Låter väldigt spännande. Jag ska dit i höst. Några andra rekommendationer inom området hälsa som är värda ett besök?

Svara

2 Mikaela augusti 31, 2011 kl. 09:47

Jag bodde i Arab Emiraterna i 9 år, men flytta där ifrån för ca 1 år sedan. Denna vistelsen var bara ett återbesök på en månad 🙂 När det gäller alternativ medicin och hälsokliniker så är utbudet otroligt stort. Är det något speciellt inom hälsa du är mer intresserad av?

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: