Betydelsen av att välja rätt träningskläder

by Mikaela Bjerring on 6 september, 2015 · 1 comment

in Blogg


Det sägs ju att det bara finns bra väder och sämre kläder när man tränar och det kunde inte vara mer sant. Det är av stor betydelse att ha bra och rätt träningskläder då det förhöjer hela träningsupplevelsen.

Träningskläder

Det finns ett enormt utbud av träningskläder på marknaden och det kanske inte alltid är så lätt att hitta rätt. Självklart ska kläderna man väljer vara bekväma och man ska känna att man trivs i dem, men bra träningskläder fyller även en rad olika funktioner.

Det är viktigt att välja kläder som låter kroppen andas. Kläder som är tillverkade i speciella funktionsmaterial transporterar bort svett på ett bättre sätt än andra träningskläder gör. Kläderna ska även sitta skönt, var följsamma och inte fladdra eller var i vägen. Run and Relax träningskläder är designade för kvinnor och är perfekta att använda vid många olika typer av träning så som yoga och pilates, på gym eller vid löpning.

 Tränings BH - run and relax

Run & Relax Sports-BH

Oavsett om du har en lite eller stor byst så är av stor betydelse för dig som kvinna att välja rätt sport-BH. Den ska ge ett bra stöd så det kraftigt reducerar att brösten rör sig när du tränar. Materialet ska även andas så att en del av svetten och värmen som produceras under träningen avlägsnas.

Run and relax har ett flertal olika modeller på sport-BH. Nadi Yoga BH är en sömlös BH tillverkat att naturligt antibakteriellt Bamboo material som både ger bra stöd och andas. Perfekt för all sorts träning så som yoga, pilates och löpning. Run and Relax Sports Bra är en annan modell som ger lite extra stöd och passar därför extra bra vid träning som löpning. Självklart kan denna användas vid annan träning med. Även denna sport BH är sömlös vilket ger en skön känsla och ingen risk att något skaver.

 Tränings leggings - run and relax

Run & Relax leggings och tights

Träningstights och leggings blir ett allt mer populärt val av träningsbyxor och det finns en stor anledning till det. Det är en byxa som sitter väldigt tight mot huden och har mycket stretch vilket har stora fördelar vid många typer av träning. Framförallt vid löpning, yoga och pilates så är det viktigt att ha följsamma kläder med en kroppsnära passform. Då är de inte i vägen som ett par slappare träningsbyxor kan vara.

Leggings och tights från Run & Relax tillverkad av mjuk och naturligt antibakteriellt bambumaterial vilket är ett mycket bra miljövänligt val. Dessa leggings är sömlösa och midjan är hög för en bättre komfort under träningen och finns i en rad olika färger.

 Tränings shorts - run and relax

Run & Relax Hot yoga shorts

Är du en person som gillar att träna i shorts så är Hot yoga shorts från Run & Relax ett riktigt bra alternativ. Dessa shorts är sportiga, sömlösa har ett antal attraktiva och funktionella designdetaljer och en ficka med blixtlås bakom. Den har en medelhög till hög midja och tillverkas i ett material som transporterar bort fukten från kroppen. Lämplig för all typ av träning.

Återförsäljare av samtliga Run & relax träningskläder är yogalove.seViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Ann september 11, 2015 kl. 16:21

Använder nu mera bara leggings när jag tränar. Så otroligt mycket skönare.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: