Bioflavonoider, skydd mot cancer?

by Mikaela Bjerring on 20 januari, 2011 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Sjukdomar - Symtom

Undersökningar visar på att bioflavonoider kanske kan skydda mot cancer och då speciellt i lungor, munhåla, hals, matstrupe, struphuvud, mage, bröst, livmoderhalsen och blåsan.

Bioflavonoider, skydd mot cancer

Bioflavonoider, skydd mot cancer

Bioflavonoiderna ökar absorptionen av C-vitamin och samarbetar med detta vitamin huvudsakligen för att bevara optimal funktion hos blodkärlen, speciellt kapillärerna, och dessutom hämma infektioner, inflammationer, allergier och abnorm cellbildning.

Bioflavonoider har en stor antioxidant verkan i kroppen och har därför traditionellt många behandlingsmråden som tex: behandlingen av underlivsblödningar, åderbråck, blödande magsår, näsblod, blödande tandkött, sportsskador och blodproppar och har stor betydelse för kapillärernas motståndskraft. Bioflavonoider nersätter risken för hjärt-/kärlsjukdomar och motverkar de vanligaste åldersdomssymtomen.

Gå till shop för alla hälsokost-kosttillskott: Hälsokost – kosttillskott

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: