Boktips! – 101 sätt att trimma hjärnan

by Mikaela Bjerring on 30 augusti, 2016 · 1 comment

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Hjärnan - Minnet, Mental träning

Precis som kroppens muskler behöver träning, näring och vila för att hålla sig starka, behöver hjärnan en bra balans mellan stimulering, näring och återhämtning för att fungera optimalt. Ett bra sätt att få hjärnan att jobba lite extra är genom olika minnestekniker och mentala verktyg.

Träna hjärnan med hjärngympa - 101 sätt att trimma hjärnanBoken – 101 sätt att trimma hjärnan

101 sätt att trimma hjärnan” är en praktisk handbok skriven av Rachel Walker. Det är en bok full av ordlekar, gåtor och övningar för att träna upp din kvicktänkhet. Du kan även läsa om hur din livsstil, fritidssysselsättningar och den mat du äter påverkar din hjärna.

Det är en pocketbok på 175 sidor som är informationsrik samtidigt som den bjuder på många tekniker för effektiv hjärngympa. Underhållande samtidigt som du får din hjärna att jobba lite extra.

Återförsäljare av boken hittar du här

Relaterade inlägg:

SparaViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Monika augusti 31, 2016 kl. 08:11

Låter som en riktigt bra bok, ska kolla upp den 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: