Boktips! 103 mentala funktioner

by Mikaela Bjerring on 26 november, 2014 · 1 comment

in Blogg, Mental träning, Träning

103 mentala funktioner är en bok för dig som är nyfiken på hur du ska börja använda mental träning för att förbättra din prestation. Boken innehåller ett brett register av praktiska, handfasta och beprövade metoder som du kan använda direkt.

103 mentala funktioner

Den fysiska och tekniska träningen har, och kommer alltid att ha, en central del i en idrottares vardag. Det blir dock mer och mer uppenbart vilken stor betydelse den mentala delen har för prestationen. Begrepp som motivation, självförtroende, flyt, koncentrationsförmåga och spänningsreglering är lika etablerade och kanske till och med mer noterade än fysiska förmågor och skeenden.

Boken innehåller bland annat ett flertal checklistor för att förhöja dess praktiska brukbarhet, men också frågor för reflektion. Boken passar bra för dig som är nyfiken på hur du ska börja använda mental träning för att förbättra din prestation. Du som redan tränar mentalt kan hitta många nya verktyg och tips till att förfina dina metoder, så att du kan bygga vidare på dina psykologiska färdigheter.

Här hittar du boken: 103 mentala funktioner

Relaterade inlägg:

Spara

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Maria Wik december 1, 2014 kl. 10:20

En bok som jag skulle vilja läsa 🙂 Låter mycket lärorikt och intressant!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: