Boktips! – 12 veckor till ett självläkande liv

by Mikaela Bjerring on 19 juli, 2014 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Livsstilsförändringar

12 veckor till ett självläkande liv är en bok skriven av Sanna Ehdin. Det är ett 12-veckorsprogram som steg för steg leder dig mot ett friskare liv. Det är en praktisk, konkret handledning där du varje vecka koncentrerar dig på en speciell del av välmåendet.

Du får hårda fakta och mjuka övningar, recept på lättlagade och snabba rätter, olika frågeformulär som hjälper dig att successivt utvärdera din hälsa samt praktiska råd på vägen. Det tar åtta veckor att bli av med en vana som blivit en biokemisk obalans, och man behöver minst en veckas startsträcka och ett par veckor för att komma in i det hela.

12 veckor till ett självläkande liv
Boken tar upp alla aspekter – från det vi äter till känslor, tankar och det andliga. Syftet är att skapa en helhetssyn som var och en kan använda i sitt liv och för sina behov. Det sker stegvis, vecka för vecka, med mängder av övningar och praktiska tips som hjälp på vägen.

Det är aldrig är för sent att börja! En nittioåring som börjar träna och ta kosttillskott får inom 12 veckor en hälsa som en sjuttioåring som syns och känns både inifrån och ut.

Bok ger dig förutsättningen – du ger dig själv möjligheten!

Här hittar du boken: Boktips! - 12 veckor till ett självläkande livViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mia Johansson juli 23, 2014 kl. 09:44

Tack för tipset! Ska lägga boken på minnet 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: