Boktips! – Ayurveda för ditt sinne

by Mikaela Bjerring on 23 april, 2016 · 1 comment

in Ayurveda, Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Livsstilsförändringar, Mental träning, Personlig utveckling, Spiritualitet

”Ayurveda för ditt sinne” är en självhjälpbok om utgår från den över 5000 år gamla indiska läkekonsten och livsfilosofin Ayurveda. I boken tar författaren Janesh Vaidya med dig på en annorlunda och upplyftande resa som säkerligen kommer att leda till en hel del förändringar i ditt liv.

Ayurveda för ditt sinne
Janesh Vaidya är en av världens ledande ayurveda-praktiker. Han har under årens lopp mött, behandlat och hjälpt tusentals otillfredsställda, utmattade och stressade människor. Hjälpen och behandlingen för personer med sinande energi och livslust kallar han för sinnets anatomi ”mind anatomy”.

Boken ”Ayurveda för ditt sinne ” är uppdelad i tre huvudavsnitt. I första delen får du lära dig om själens ursprung. Hur själen transformeras under livet gång och sambandet mellan kropp och sinne. I andra delen får du en djupdykning i vilken livsstil och kost som passar just dig bäst beroende på ditt element. Tredje och sista delen ger dig lärdom om energinivåerna i din kropp och hur du kan använda dom för att förbättra din fysiska och psykiska hälsa.

Våra känslor, tankar, reaktioner och handlingar har både en indirekt och direkt påverkan hur vi ser på livet och hur vi mår. Janesh Vaidyas lär oss genom boken om enkla och effektiva övningar så att vi kan arbeta med våra chakran och därigenom styra våra tankar – att bryta destruktiva mönster och locka fram äkta glädje och livsenergi. Gnistan som får oss att leva livet, så som det borde levas.

Återförsäljare av boken Ayurveda för ditt sinne hittar du här

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Camilla maj 4, 2016 kl. 11:31

Den boken har jag! Kan starkt rekommendera den, superbra!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: