Boktips! – Ayurveda: kunskapen om livet

by Mikaela Bjerring on 19 april, 2017 · 0 comments

in Alternativ medicin, Ayurveda, Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa

Boken Ayurveda: Kunskapen om livet är skriven av yogamästaren Shreyananda Natha. Här ger författaren en tydlig förklaring om hur vi med hjälp av ayurveda kan leva i balans med vår livskraft och i större medvetenhet. En hälsofilosofi som kan hjälpa oss att hitta tillbaka till vårt naturliga tillstånd så vi lättare kan självläka och uppnå optimal hälsa.

Ayurveda bok - kunskapen om livetBoken. Ayurveda: kunskapen om livet

Både ayurveda och yoga har praktiserats i över 5000 år och har sina rötter i den vediska traditionen. Inom ayurveda behandlar man inte bara obalansen ”det sjuka”, utan hela människan. Det är ett synsätt som ska få oss att hitta tillbaka till vår ursprungliga balans så vi kan vårda vår fysiska, psykiska och själsliga kraft och där igenom självläka och uppnå hälsa. Boken Ayurveda: kunskapen om livet är ett redskap för den som vill lära sig mer om den Indiska hälsofilosofin. Det är en lättläst bok som ger en djup förståelse. För dig som vill läsa lite mer om ayurveda här på bloggen så kan du läsa ett tidigare inlägg här.

Författaren Shreyananda Natha är även en aktad yogamästare och har skrivit de mest omfattande böckerna om yoga på svenska – ”Allt om yoga” och ”Den stora boken om yoga”.

Återförsäljare av boken Ayurveda: kunskapen om livet hittar du här

Relaterade inlägg:

Fler inlägg kopplat till Ayurveda hittar du här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: