Boktips! Baka sockerfritt med Marja

by Mikaela Bjerring on 30 januari, 2016 · 2 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, GI-Kost, Glutenfritt, Kost, Recept, Sockerfritt

Bakboken ”Baka Sockerfritt med Marja” innehåller en mängd sockerfria och glutenfria recept. Här får du massvis med inspiration till bakverk utan snabba kolhydrater så som socker och vete.

Boken Baka sockerfritt med Marja

Allt fler förstår fördelarna med att undvika vitt socker. Även hälsoförmånerna med att skippa gluten i kosten börjar nå fram till allt fler. För många krävs det dock att man får lite vägledning och inspiration för att göra kostförändringen lättare och framförallt hållbar.

I Marjas bok ”Baka sockerfritt” så har hon samlat 45 av hennes bästa recept. Recepten är okomplicerade så du behöver inte vara någon mästerbagare för att lyckas. Gott och enkelt på ett hälsosammare sätt, precis så som det ska vara!

Återförsäljare av boken hittar du här

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Eva Öst februari 12, 2016 kl. 11:41

Tack för tipset! Den ska jag absolut skaffa. 🙂

Svara

2 Lena februari 12, 2016 kl. 11:47

Den boken kan jag verkligen rekommendera. Många bra recept!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: