Boktips! Core Energy – designa din framtid

by Mikaela Bjerring on 9 februari, 2015 · 3 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Livsstilsförändringar, Psykisk hälsa

Core Energy är en ljudbok och utbildningsprogram som kan vägleda dig till att tänka annorlunda –  hjälpa dig att ta bort mentala blockeringar som hindrar dig från att leva fullt ut och nå framgång.

ScreenHunter_558-Oct.-02-12.06-300x300

Core Energi – Designa din framtid är skriven av Elisabeth Persson. I ljudboken och utbildningsprogrammet får du hjälp med hur du ska bära dig åt för att låsa upp mentala blockeringar som hindrar dig från att leva fullt ut. Det hjälper inte med en välplanerad handlingsplan och smarta mål om du inte vågar gå steget fullt ut och sätta allt i rullning. Du kommer inte heller komma vidare och lyckas om du fastnar i detaljer som gör att du sätter käppar i hjulet för dig själv. Kanske är du inte medveten vad det är som hindrar dig eller varför du inte verkar kunna lyckas. Elisabeth har stor erfarenhet inom området management konsult, starta eget rådgivare, affärsutvecklare, hypnotisör och intuitiv coach. Det är från den erfarenheten som hon i sitt program vägleder dig så att du ska kunna ta kontroll över ditt liv och låsa upp dina mentala blockeringar.

Mer om Core Energy – Designa din framtid kan du läsa här

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Tove B februari 13, 2015 kl. 11:02

Jag tror många gånger att mentala blockeringar hindrar oss från att verkligen leva upp till vårt potential, och tänk så mycket vi skulle kunna åstadkomma genom att släppa taget om rädslor. Inga framgångsrika människor har nått dit de är i dag genom att begränsa sig själva. Låter som ett bra program som säkert kan vara till hjälp för många.

Svara

2 Ann-Marie februari 15, 2015 kl. 14:59

Intressant och säkert mycket givande. Jag tycker det är otroligt viktigt att hela tiden jobba på sig själv och hitta vägar att växa som människa för att få det mesta ut av allt i livet.

Svara

3 Ruth februari 15, 2015 kl. 15:00

Tack för tipset! Och tack för övrigt för en bra och givande blogg!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: