Boktips! – Detoxa ditt liv

by Mikaela Bjerring on 2 februari, 2017 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Detox-kost, Hälsa, Psykisk hälsa

Att göra en detox innebär att man hjälper kroppen att eliminera slaggprodukter och toxiner som lagrats i kroppen. Men för att verkligen rensa ut och öka sitt välmående bör man se till helheten. Boken ”Detoxa ditt liv” är ett 21-dagars detoxprogram som fokuserar på hela dig som person – som ger dig vägledning om hur du rensar både kropp och själ så du kan uppnå bättre hälsa och ett större välbefinnande.

Bok om detox - Detoxa ditt liv
Under ett detoxprogram fokuserar man på att stödja kroppens egna avgiftningssystem genom att man äter en ren och näringstät kost samtidigt som man avstår från viss typ av mat. Man brukar även komplettera med örter och livsmedel som har en avgiftande effekt. Det gör man så att kroppen lättare kan driva ut slaggprodukter och göra sig av med toxiner som lagrats i kroppen. Man ger då kroppen en chans att verkligen rensa ut och återhämta sig så man kan ladda med energi och uppnå bättre hälsa.

Vad vi inte får glömma är att vi inte bara är kropp, utan att vi är kropp, hjärna och själ. Det betyder att för att vi verkligen ska kunna må bra på alla plan så kan man inte bara fokusera på det fysiska. Man måste lägga lika stor vikt på det mentala. Det innebär att vi även måste rensa ut giftiga tankar och känslor. Att vårda vår miljö både inom och runt omkring oss. Se efter vår relation till oss själva, likaväl som våra relationer till andra. Känna efter vad vi mår bra av och vad som inte gynnar vårt välbefinnande. Vår fysiska hälsa och vår mentala hälsa går hand i hand.

Det är även den helheten som författaren Dr. Deanna Minich fokuserar på i sin bok ”Detoxa ditt liv”. Ett fantastiskt hjälpmedel för den som verkligen vill göra en förändring för att uppnå bättre hälsa och större välmående. Det är en handbok som ger dig vägledning steg för steg om hur du tillför mer av det som du mår bra av och eliminerar sånt som får dig att må dåligt.

I boken kan du göra en personlighetstest. Få reda på vad som saknas eller bör uteslutas just hos dig. Du hittar recept, matsedlar, tankeövningar och avslappningsövningar. Du får massor med tips och råd som hjälper dig att bli sundare i både kropp och själ. En väg för att bli piggare och mer harmonisk och så du kan öka på lågan av livsglädje.

Författaren Dr. Deanna Minich är en internationellt erkänd hälsoexpert, med mer än 20 års erfarenhet. Hon håller föreläsningar om näringslära och funktionsmedicin och undervisar om kost och hennes bok ”Detoxa ditt liv” har blivit en internationell succé som inspirerat människor världen över.

Återförsäljare av boken Detoxa ditt liv hittar du här

Relaterade inlägg:

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: