Boktips för detoxrecept

by Mikaela Bjerring on 13 januari, 2015 · 2 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Detox-kost, Kost

När man väl bestämt sig för att göra en detox så kan frågan för många vara, men vad ska man äta? När man går igenom en period av detox så äter man fortfarande fast föda, men man undviker visa livsmedel och fokuserar på att äta mer av andra. För att göra detoxkuren så hållbar som möjligt, och få det till att bli positiv upplevelse så underlättar det betydligt att ha bra och goda recept speciellt utformade för detox som hjälp.

Boken juice power and detox

Juice Power & Detox är en inspirerande bok av Renée Voltaire med över 100 recept på färskpressade grönsaks- och fruktjuicer och gröna maträtter. När du köper Renée Voltaries bok Juice power och detox så får du även produkten Superfood Mix Green Detox som ingår i en hel del av Juice och smothies recepten i boken. Här kan du köpa Juice power and detox.

Juice Power & Detox

Detox Miracle Sourcebook

Detta är en bok på engelska som är mycket läsvärd och lättläst. Du hittar rawfood och detoxrecept och mycket information om livsmedel och näring. Detta är en bok som du säkerligen kommer ha mycket glädje och nytta av. Här kan du köpa: Detox Miracle Sourcebook.

Detox Miracle Sourcebook

För att maximera effekten av en detox så kan man med fördel inta olika kosttillskott i form av en detoxprodukt som består av ett urval av olika örter speciellt utformat för detta ändamål som t.ex. Detoxpaketet från Alpha plus. Mer om det kan du läsa om här.

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Marie januari 25, 2015 kl. 10:56

Juice power and detox har jag hemma. En riktigt bra bok och kan varmt rekommendera den!

Svara

2 Mikaela Bjerring januari 25, 2015 kl. 11:31

Ja, en bok med många bra tips och mängder med inspiration!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: