Boktips! – Förgiftad

by Mikaela Bjerring on 15 juni, 2014 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Allergier - Astma, Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Hormonbalansen, Livsstilsförändringar

Giftiga syntetiska ämne och kemikalier återfinns idag i allt från hygienprodukter, rengöringsmedel, köksredskap, möbler till elektronikvaror, kläder och barnleksaker. Vi riskerar även att få i oss dem genom den mat vi äter, det vatten vi dricker och den luft vi andas.

Från det att vi stiger upp ur sängen och våra skrynkelfria lakan (behandlade med det cancerframkallande ämnet formaldehyd) till dess att vi går och lägger oss efter en filmkväll med mikrade popcorn (vars förpackning på insidan är belagd med en oförstörbar kemikalie som lagras i våra kroppar) exponeras vi för olika gifter.

Förgiftad : om kemikalierna i vardagen och det dolda hotet mot vår hälsa

Många av dessa gifter förknippas med olika sjukdomar så som bröst- och prostatacancer, hormonella rubbningar, infertilitet, Parkinsons, Alzheimers och diabetes. Det som är mest skrämmande är att den största delen av dessa kemikalier är tillåtna även då de kan göra oss sjuka.

Genom att utgå från vår vardagsmiljö redogör författarna i boken ”Förgiftad” för sju av de vanligaste kemikaliegrupperna och deras långsiktiga inverkan på vår hälsa. De beskriver de mäktiga intressen som representeras av kemikalieindustrin och berättar vad vi kan göra för att skydda oss själva och våra barn från att långsamt förgiftas.

Här kan du provläsa boken Förgiftad

Boken ”Förgiftad” kan du köpa härViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: