Boktips! – Fyra årstider i Vegoköket

by Mikaela Bjerring on 15 november, 2016 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Recept

”Fyra årstider i Vegoköket” är en vegetarisk kokbok anpassad efter årstiderna. Här hittar du massor av inspiration och goda recept för att äta mer grönt och en näringsrikare kost. Lättlagade recept med råvaror som du enkelt hittar i din matbutik. En härlig bok som inspirerar till bättre hälsa och godare mat med hänsyn till både plånboken och miljön.
Fyra årstider i vegoköket - en vegetarisk kokbok av Pia HallFyra årstider i vegoköket” är en receptbok skriven av Pia Hall och utgiven av Egmont Publishing. En bok fullspäckad med inspiration för att äta mer grönt och vegetariskt. Så oavsett om du är vegan, vegetarian eller allätare så kan du med bokens hjälp bli inspirerad till många nya, goda och gröna rätter. Har du inte så mycket erfarenhet av att äta vegetarisk så kommer du snabbt inse hur gott och okomplicerat det faktiskt är att laga en välbalanserad vegetarisk eller vegansk måltid. Du hittar även en mängd recept som är laktosfria och glutenfria.

Boken innehåller närmare 150 recept som är anpassade efter säsong. Snabblagade recept för hektiska vardagar och festliga middagar som kommer att imponera på din familj och vänner. Du hittar även en mängd mättande mellanmål och läckra desserter. Genom att äta mer efter säsong när råvarorna är som bäst så blir det både godare, mer ekonomiskt och klimatsmart.

Under varje recept hittar du också energiberäkning i kcal och näringsberäkning per portion av makronäringsämnena: protein, fett och kolhydrater. Perfekt för den som som vill ha koll på sitt energiintag, dra ner på kolhydrater eller är noga med att få i sig tillräckligt med protein. För till motsats till vad många tror så är det inte svårt att äta proteinrikt även om man äter vegetariskt.

Allt fler väljer att äta mer vegetariskt av både av etiska och av hälsomässiga skäl. Oavsett om du väljer att äta vegetariskt ett par gånger i veckan eller på heltid så bidrar det till hälsan, miljön och djurens välmående.

Återförsäljare av boken ”Fyra årstider i Vegoköket” hittar du här

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Kerstin november 23, 2016 kl. 09:52

Verkar vara en väldigt bra bok. 🙂 Ett bra julklappstips med.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: