Boktips! Gluten och mjölk: källan till moderna sjukdomar

by Mikaela Bjerring on 28 mars, 2014 · 2 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Forskning, Hälsa, Mage - Tarm, Sjukdomar - Symtom

Gluten och mjölk: källan till moderna sjukdomar: så påverkas du av maten, skriven av Micke Skribent (Michael Håkanssons), är den första boken i serien om ”de vita gifterna” som handlar om gluten och mjölk.

Gluten och mjölk: källan till moderna sjukdomar: så påverkas du av matenBoken ger en riktigt bra insyn på kostens betydelse i våra liv och kanske även ger dig svar på eventuella besvär. I boken beskrivs tydliga kopplingarna mellan kosten och olika sjukdomstillstånd som t.ex. magbesvär, fibromyalgi, psykiska besvär, diabetes hos barn/vuxna, adhd, add, damp, autism som allt fler barn och även vuxna diagnostiseras för, cancer samt ytterligare en uppsjö av sjukdomar.

Ärligt och öppet redovisas källorna till sjukdomar och belyser den fullständigt vansinniga tablettkarusell som många läkare förskriver nästa på ”rutin” i stället för att gå till botten med orsakerna som ofta är kostrelaterade.

Boken ” Gluten och mjölk” finns att köpa på Din hälsokostbutik

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Jonna B mars 29, 2014 kl. 19:18

En riktigt bra bok! Kan starkt rekommendera den.

Svara

2 Karl W mars 29, 2014 kl. 19:20

Ska läsa 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: