Boktips! – Glutenfria kokboken

by Mikaela Bjerring on 30 december, 2014 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost

Allt fler väljer glutenfri kost, och inte alltid på grund av att de inte tål gluten, utan för att de upptäckt att det faktiskt får dem att må så mycket bättre. I boken ”Glutenfria kokboken” så  får du tillgång till en mängd goda recept för glutenfri bakning och matlagning.

En kokbok med glutenfria recept

Det har tillkommit en mängd nya varor som gör det enklare än någonsin att laga både lyxig festmat och enkla vardagsrätter utan ett spår av gluten. Är du en person som redan äter glutenfritt eller går du kanske i tankarna om att lägga om din kost till glutenfri? Då är denna kokboken är en utmärkt guide till matlagning och bakning, med recept som passar hela familjen!

Här kan du köpa Glutenfria kokboken

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: