Boktips! Gränslös hälsa

by Mikaela Bjerring on 30 oktober, 2014 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa

I boken ”Gränslös hälsa” tar Bo Hofgren som är utbildad näringsfysiolog och biopat med dig på en resa som kan kan hjälpa dig ta eget ansvar för din hälsa och välmående. Boken tar upp alla hälsoaspekter dvs. kropp, sinne och själ och hur dessa är kopplade till varandra ur ett hälsoperspektiv.

”Gränslös hälsa” lär dig att förstå meningen med kroppsrening, en välfungerande matsmältning, betydelsen av kroppens pH-balans, vad kostterapi innebär och mycket mer. Säkerligen får du även svar på många frågor som du har, och kanske får du en annan syn på vad hälsa egentligen innebär. Du lär dig säkerligen även mycket nytt! Visste du t.ex. att det finns en kroppsställning i vilken det är fysiologiskt omöjligt att känna sig deprimerad?

Boken - Gränslös hälsa av Bo Hofman

Här hittar du boken: Gränslös hälsa

 

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Carolina november 3, 2014 kl. 10:58

Underbar bok om helhetsynen på hälsan!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: