Boktips! – Hälsodrycker

by Mikaela Bjerring on 27 februari, 2016 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Kost, Recept

Receptboken ”Hälsodrycker” av Anna Ottosson är en bok som ger dig välsmakande recept och mängder med inspiration. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt införa lite mer hälsa i din vardag genom att tillföra goda drycker som gör gott.

Hälsodrycker - recept

Detta är en bok som kan höja din medvetenhet om kostens betydelse för hälsan. Det är även något som hela familjen kan ta del av tillsammans. Att tidigt lära barnen om hälsosam mat är en stor investering i deras liv i dag och för deras framtid.

Vitaminvatten, kombucha, hälsotonics, buljonger, smoothies, shots m.m. Alla näringsrika, välsmakande och utan socker, sötningsmedel eller onödiga tillsatser. Här kan du lära dig göra lemonad utan socker, en hälsosam slush på bara några minuter och energishot som kommer förändra din dag.

Återförsäljare av boken ”Hälsodrycker” hittar du här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Zina mars 4, 2016 kl. 20:08

Jättebra bok! Kan definitivt rekommendera.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: