Boktips! – Jacobs hälsokök

by Mikaela Bjerring on 26 maj, 2014 · 0 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost, Livsmedel, Recept, Viktkontroll

I en värld där tid är vår största bristvara och där ohälsosamma hel- och halvfabrikat dominerar i många hem, blir det inte alltid så bra och hälsosam mat som serveras.

Jacob Wismar är kok och expert i tidningen Topphälsa och har bland annat skrivit boken Jacobs hälsokök. Boken är anpassad för stressade barnfamiljer och andra som vill äta god och hälsosam mat som inte tar timmar att tillaga.

Jacobs hälsokök

I Jacobs hälsokök berättar författaren om familjemetoden – ett nytt sätt att planera, laga och kombinera maträtter på ett hälsosamt sätt. Boken beskriver hur man snabbt och enkelt lagar mat som passar alla i familjen, och är dessutom den perfekta kokboken för alla som värnar om sin hälsa och älskar god mat.

Här finns över 80 genomarbetade recept som många inte tar mer än en kvart att få på matbordet.

Här kan du läsa mer om Jacobs hälsokök

 

 

 KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLAREn Artikel i DN om Jacob Wismar Visst hinner du laga nyttig mat

Intervju med Jacob Wismar: Familjemetoden ger bra mat på en kvart

Jacobs hälsokök


Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: