Boktips! – Juice Power & Detox

by Mikaela Bjerring on 3 maj, 2014 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Detox-kost, Hälsa, Livsmedel, Recept, Syra-basbalansen, Viktkontroll

Juice Power & Detox är en inspirerande bok av Renée Voltaire med över 100 recept på färskpressade grönsaks- och fruktjuicer och grönare kost.

Juice power and detox

Färskpressade och gröna juicer som är fullspäckade med näring bidrar med energi, tar bort sötsuget och ger dig en bra grund för att må bra både fysiskt och psykiskt.

Färskpressade juicer är en energiinjektion, som går rakt in i blodet, med en bra balans av vitaminer, mineraler, klorofyll och enzymer. Det stödjer immunförsvaret, gör kroppen hälsosamt basisk och håller magen i form. Dessutom kickar det igång en naturlig avgiftningsprocess.

I Juice Power & Detox finns allt du behöver för att bli ett juiceproffs: Du får lära dig vilka råvaror som passar bäst att juica, hjälp att välja rätt juicemaskin och information om hur juicerna påverkar din kropp.

Här finns fler än 100 lätta recept på läckra juicer, nötshakes och enkla grönsaksrätter. Juice Power & Detox skriven av Renée Voltaire är den perfekta boken om du vill komma igång med juicing! Med över 100 recept på juicer och grönsaksrätter.

Med konkreta tips och en steg för steg- guide om juicefasta kommer du snabbt igång. Inspireras av de vackra bilderna och testa dig fram till ditt favoritrecept!

Här hittar du Renée Voltaires bok Juice power & detox

Juice power and detoxViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 JL mars 31, 2015 kl. 13:51

Har provat några recept från boken, alla har varit bra!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: