Boktips! Kanareifåglarna ryter

by Mikaela Bjerring on 4 februari, 2015 · 2 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa

Genom att kontroll över miljön i ditt hem och din närmaste omgivning, så skapar du även bättre förutsättningar för en hälsosammare framtid för dig och din familj.

Kanariefåglarna ryter

Det handlar om enkla men avgörande förändringar som kan leda till en förändrad livsstil. I boken ”Kanarieifåglarna ryter” skriven av Ingrid Franzon med Margareta Dahlberg, så får du hjälp steg för steg  att hitta det optimala miljöskyddet för dig och din familj.

Dagens miljöhot på så många plan kan kännas övermäktigt för den enskilda människan, men miljöfrågor handlar inte bara om den yttre miljön med växthuseffekten, utsläpp från industrier och försurade sjöar. Miljön finns närmare än så, och med ganska enkla medel kan vi göra stora förbättringar i vår närmaste omgivning.

Det handlar om att se på verkligheten med ärliga ögon. Kanariefåglarna ryter är en bra handbok för dig och dina barn. Den beskriver hur vi kan minska hotet från miljögifter och bygga upp vårt eget försvar genom bra mat, kosttillskott och en rad andra åtgärder.

 Här kan du köpa kanariefåglarna ryter

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Sia februari 13, 2015 kl. 11:27

En riktigt, riktigt bra bok! Den kan jag rekommendera stark.

Svara

2 Sandra februari 15, 2015 kl. 15:19

Det är galet hur mycket kemikalier som vi har i vårt hem! Nu när jag är mer medveten så är jag chockad över hur mycket gifter som fanns i olika produkter och saker som jag brukade använda dagligen. Det tog ett tag att rensa allt, men nu är det inte mycket kemikalier som kommer innanför min dörr längre 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: