Boktips! – Kärnfrisk familj : så gör du!

by Mikaela Bjerring on 13 maj, 2015 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost, Sjukdomar - Symtom

Här kan du ta del av inte mindre än 1000 tips om hur du kan förändra din och familjens livsstil och börja leva ett grönare liv utan kemikalier, socker, stress och valkar.

karnfrisk-familj-sa-gor-du---livsstil-utan-socker-stress-och-kemikalier-forandrar-din-vardag-for-alltid

Kärnfrisk familj : så gör du! ” är skriven av Ninka-Bernadette Mauritson och Morten Mauritson. Boken bjuder på mängder med värdefull information för den som inte längre kan eller vill ignorera symptomen som vår moderna och osunda livsstil kan ge – ohälsa på många nivåer.

Boken följer olika familjer på deras väg till ett nytt och sundare liv. De har liksom många andra motionerat alldeles för sällan, och levt på alldeles för mycket hel- och halvfabrikat fyllda med e-nummer och dåligt näringsinnehåll och stor andel tomma kalorier.

Priset de har betalt för dåliga val är högt – med allt från förhöjda giftvärden, övervikt, trötthet, astma, eksem, koncentrationssvårigheter, sömnbrist, humörsvängningar och förstoppning, till sänkt livskvalitet. Men allt går att förändra och med det så kommer belöningen av ett friskare, energirikare och gladare liv.

Detta är en inspirerande bok för den som vill ändra sin och sin familjs vanor till det bättre, men som behöver vägledning och tips om hur man kan gå tillväga. Du kan även ta del av inspirerande recept på ekologiska, glutenfria- och mjölkfria frukostar, kost mot hyperaktivitet och autism, och sockerfria måltider för ökat välmående hos mamma, pappa, barn och mycket mer.

Här hittar du boken: Kärnfrisk familj : så gör du!

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Tina P maj 19, 2015 kl. 11:37

Bra bok!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: