Boktips! Konsten att äta med inspiration av Ayurveda

by Mikaela Bjerring on 13 mars, 2015 · 2 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Alternativ medicin, Ayurveda, Blogg, Hälsa, Kost, Recept

Hur ska man äta för att hitta energi, känna balans, hålla en bra vikt, må bra och vara frisk? Det kan lätt kännas överväldigande och förvirrande när media konstant slänger åt oss nya dieter och kosthållningar som för tillfället ska vara den nya innegrejen. Aldrig förr har väl behovet för att förstå enkelheten i vad, hur och varför vi ska äta en viss mat varit så stort!

Ayurveda kost och livsstil

Det är lättare än vad vi tror! Men vi måste börja med att lyssna och förstå vår egen kropp. Med inspiration av Ayurveda får du i denna boken en förståelse för att vi behöver olika saker för att må bra beroende på vår personliga konstitution. Du får också en inblick i evolutionsmedicinen, som förklarar hur vi människor är skapta för att äta för att vara friska och må bra.

The Art of Eating : eller konsten att äta med inspiration av Ayurveda är en bok skriven av Eva Forsberg. Hon är coach, ledarskapskonsult, sjuksköterska, fil kand i beteendemedicin & hälsopsykologi, utbildad i folkhälsovetenskap och har över 15 års erfarenhet av Ayurveda.

Genom boken kan du få en större förståelse kring vilken mat som egentligen gör oss friska och välmående och vilken mat som gör oss sjuka och varför. Om du är nyfiken på det Ayurvediska synsättet på kost och hälsa så är detta en bok för dig. Kanske kommer du även att få svar på en del frågor som du gått och funderat på.

Här hittar du boken The Art of Eating : eller konsten att äta med inspiration av Ayurveda

 

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Marianne A mars 24, 2015 kl. 16:57

Jag har på senare tid börjat skapa ett större intresse för Ayurveda så en intressant bok för mig 🙂

Svara

2 Anna mars 26, 2015 kl. 19:54

En bok i min smak 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: