Boktips! – Mat som läker

by Mikaela Bjerring on 17 maj, 2016 · 1 comment

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, IFD - Antiinflammatorisk kost, Inflammation, Kost

Mat som läker : 140 recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer är en härlig bok skriven av Sanna Ehdin Anandala. Boken grundar sig i IFD-mat, antiinflammatorisk kost med en helhetssyn och fokus på vår mat och vår självläkande kraft.

Mat som läker - Sanna Edhin

Livsmedel är antingen inflammatoriska eller antiinflammatoriska, vilka höjer eller dämpar inflammationer i kroppen. IFD, Inflammationsdämpande mat kan därmed bidra till att du får en bättre balans i kroppen, med minskad inflammation, mer energi och bättre hälsa. För många är det även lättare att bli av med dom där oönskade extrakilona.

I boken ”Mat som läker ” får du lära dig mer ingående om vad inflammationsdämpande kost innebär och vilka livsmedel som är vad. Du får en mängd recept som är nyttiga, enkla, näringstäta, snabblagade och riktigt tilltalande för smaklökarna. Mat är efter allt en stor del av vårt liv. Något som inte bara ska mätta utan även ge en njutning och samtidigt få oss att må bra.

Boken bjuder på över 140 nyttiga och goda recept. Alltifrån pigga frukostar som ger en bra start på dagen, till mellanmål, råkost, matiga luncher, middagar, brödbak och efterrätter. Boken är full av inspiration till en glädjefylld matlagning som bidrar till välbefinnande, hälsa och livskraft.

Den röda tråden i boken är att börja tänka på mat på ett annat sätt. Vår kost är det som bygger upp oss. Det är vårt bränsle och byggstenar i vår kropp och hjärna. Vår mat ger oss energi, men den bidrar även med att bygga upp hälsan eller stjälpa den beroende på våra val.

Återförsäljare av boken ”Mat som läker” hittar du här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Eva Öst juni 4, 2016 kl. 14:25

Riktigt bra bok! Kan rekommenderas.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: