Boktips! – Mätt & smal av Fredrik Paulún

by Mikaela Bjerring on 19 mars, 2016 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost, Recept, Viktkontroll

Ät rätt, bli mätt och bli hälsosammare. Det är vad Fredrik Paulún vill lära dig i boken ”Mätt och smal”. Genom att välja rätt livsmedel kan man reglera sin aptit och få kontroll över sin vikt. Detta är en bok som riktar sig till dig som vill uppnå viktminskning på ett sunt och behagligt sätt, samtidigt som du får kunskap om näring och hälsa.

Boken mätt och smal av Fredrik Paulun

Fredrik Paulún är säkerligen känd för de flesta, då han är en av Sveriges mest framgångsrika författare inom näringslära. Han har skrivit en mängd böcker och är en flitig föreläsare inom hälsa, träning och livsstilsförändringar.

I boken ”Mätt & smal” berättar Fredrik Paulún om hur våra hunger- och mättnadssignaler fungerar. Sambandet mellan hormoner och hunger och hur du kan gå ned i vikt på ett naturligt och sunt sätt. Här får du även förklaringen till varför du tjänar så mycket på att laga din mat från grunden.

Du får råvarulistor, välsmakande recept och ett mättnadsindex. Allt du behöver för att göra de bästa valen. Sammanfattningsvis så får du kunskap om hur du ska äta hälsosamt för att hålla dig mätt länge, utan att äta för mycket. Ovärderliga tips för en lyckad viktnedgång.

Återförsäljare för boken ”Mätt & smal hittar du här

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Siv mars 23, 2016 kl. 20:33

Bra bok! Den kan jag rekommendera.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: