Boktips! Näringsmedicinska uppslagsboken

by Mikaela Bjerring on 23 februari, 2015 · 4 comments

in Alternativ medicin, Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost, Sjukdomar - Symtom

Näringsmedicinska uppslagsboken är ovärderlig för dig som är hälsomedveten och som vill utöka dina kunskaper inom hälsa. Välfärdssjukdomarna ökar ständigt och vi måste själva ta ansvar för vårt eget välmående. Nu, mer än någonsin! Näringsterapi ger dig många viktiga verktyg så att du kan hålla dig frisk och komma så nära optimal hälsa som möjligt.

Näringsmedicinska uppslagsboken

Näringsmedicinska Uppslagsboken är skriven Peter Wilhelmsson – en av Sveriges främsta naturläkare som har skrivit ett flertal böcker inom hälsa och näringsmedicin.

I Näringsmedicinska uppslagsboken så kan du läsa om hur vitamin-/mineralterapi och kost- och kosttillskottbehandligar kan användas för att uppnå ett bättre hälsotillstånd. Du hittar även referenser till över 1 200 vetenskapliga dokumentationer om hur näringsterapi har använts för att förbättra hälsan vid olika sjukdomar och symtom.

I boken får du ta del av de allra senaste rönen inom användningsområden för olika näringsämnen. Den ger också utförlig information om användning av vitaminer, mineral, aminosyror, enzymer, alger, spannmålsgräs, juicer, kryddor och probiotika m.m. Här lyfter Peter Wilhelmsson även fram fakta angående interaktioner mellan läkemedel och kosttillskott och hur man använder dessa med största säkerhet.

Detta är en bok som du säkerligen kommer ha mycket glädje och nytta utav. Ett uppslagsverk som hör hemma hos varje individ som är mån om sin hälsa.

Här kan du köpa Näringsmedicinska uppslagsboken

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 4 comments… read them below or add one }

1 Birgitta februari 25, 2015 kl. 19:35

Jag skulle inte kunna vara utan den boken! Verkligen en måste ha.

Svara

2 Mikaela Bjerring februari 25, 2015 kl. 20:57

Ja, Näringsmedicinska uppslagsboken är verkligen ett superbra uppslagsverk!

Svara

3 Eva S. februari 25, 2015 kl. 19:36

Tack för tipset!

Svara

4 Linda mars 8, 2015 kl. 16:34

Det är verkligen bra! Så mycket bra information!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: