Boktips! – Nystart

by Mikaela Bjerring on 27 mars, 2016 · 1 comment

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Träning, Vardagsmotion

Boken ”Nystart” är en bok för alla som vill komma igång och träna, som vill bli mer aktiva, men som behöver en rejäl spark i baken!

Boken Nystart av Gunilla Hasselgren och Sofia Åhman

Författarna till boken ”Nystart” är Gunilla Hasselgren och Sofia Åhman som båda är kända från TV-programmet Fråga Doktorn. Här får du tips om hur du bli friskare, starkare och piggare med enkel träning. Du lär dig även om vilka fantastiska effekter träning har på dig och din kropp – både psykiskt och fysiskt.

Lär dig om vad som händer i kroppen med åren och vad du själv kan göra för att undvika vanliga åldersrelaterade problem. Lära dig träningens fyra hörnstenar, hur träning kan förebygga och behandla sjukdomar, åldersförändringar och smärttillstånd och vad som händer i din kropp när du tränar. Du får färdiga träningsprogram för hemmet och veckoschema som är lätta att följa.

Bokens mål är att väcka träningsgnistan i dig som tycker att det är svårt att komma igång. Du kommer snart inse att det är både roligt och skönt att vara mer aktiv. Du kommer att uppleva hur enkel träning kan få dig att må så mycket bättre. Det är en investering i dig själv! – både idag och för framtiden.

Boken ”Nystart” finns att köpa här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Marika april 1, 2016 kl. 09:59

Något för mig! Behöver hitta motivation, har aldrig tyckt om att träna, men vet att jag borde. 50+ nu och vet om att jag måste röra på mig mer.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: