Boktips! – Örtapoteket

by Mikaela Bjerring on 13 november, 2014 · 3 comments

in Alternativ medicin, Ayurveda, Blogg, Böcker om hälsa, Örtmedicin

Örtapoteket är en riktigt bra handbok om örtmedicin där författaren jämför den västerländska medicinen med den ayurvediska, där fokus är på vad som är bäst för var och en.

Boken - Örtapoteket
Boken är fylld av praktiska råd om vilka örter som funkar bäst mot olika krämpor och besvär. Och vad som kan ge större välbefinnande.

Örtapoteket går på djupet inom området örtmedicin. Boken är fylld information, fakta tips och råd. Vad är örter bra för, hur tar man tillvara örter och vilken är bäst för att råda bot på olika besvär? När väljer man en ört som är svettdrivande eller galldrivande? Hur komponerar man till exempel ett örtte till sig själv eller bästa vännen? Alla dessa frågor ger författarens svar på. I boken ges även tips om odling av örter, allt från sådd och plantuppdragning till skörd.

Här hittar du boken: Örtapoteket

 

 



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Carina november 13, 2014 kl. 15:35

Tack för tipset! Det skulle vara roligt att lära sig lite mer om det!

Svara

2 Maria Wik november 13, 2014 kl. 15:37

Denna boken har jag 🙂 Underbar att ha som uppslagsbok!

Svara

3 Carolina november 21, 2014 kl. 21:39

Gillar! 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: