Boktips! – Örter på lätt sätt

by Mikaela Bjerring on 10 juli, 2016 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Alternativ medicin, Blogg, Böcker om hälsa, Örtmedicin

”Örter på lätt sätt” är informationsrik och praktisk bok om hur man använder örter och tillverkar olika ört­produkter. En bok full av inspiration, tips, råd och erfarenheter.

Örter på lätt sätt
Vi är inne i en tid då de flesta människor kommit ifrån det naturliga sättet att leva. Allt fler lider av kroniska sjukdomar och drabbas av akuta sjukdomstillstånd. Vi behöver återvända till ett mer naturligt sätt att leva. Lära oss hur man lyssnar på sin egen kropp och använda mat och naturens skafferi för att stödja hälsan och livskvalitén.

BokenÖrter på lätt sätt” är skriven av Gunilla Kvarnström som bland annat jobbar som örtterapeut. I boken får du först beskrivningar på ett 70-tal olika och vanliga svenska växter – både vilda och odlade. Efter det kommer ett avsnitt om olika krämpor och huskurer följt av en massa användbara recept på hur du använder dessa örter för att göra olika naturprodukter – teer, krämer, salvor, oljor, kroppsvårdsprodukter och hushållsprodukter. En väldigt innehållsrik bok med många tips och råd som du kan ha stor användning av.

Återförsäljare av boken Örter på lätt sätt hittar du här

Relaterade inlägg:

Spara

Spara



Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Kerstin H. juli 16, 2016 kl. 12:43

Superbra bok. Jag har många böcker om örter och detta är en av dom som jag använder mest. Rekommenderas!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: