Boktips! Probiotika – den okända faktorn för fysisk och psykisk hälsa

by Mikaela Bjerring on 29 september, 2014 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Forskning, Hälsa, Kost, Kosttillskott, Mage - Tarm

Här är ett boktips för dig som vill veta mer om Probiotika och dess betydelse för hälsan. Boken riktar sig till alla som vill veta mer om denna relativt okända, men viktiga faktor för hälsan.

Författaren bakom boken Probiotika, är Doktor Olle Haglund som är en av Sveriges främsta experter på ämnet. Boken går igenom både grunderna om probiotika, varför dessa nyttiga bakterierna har så stor innebörd för din kropp, samt en hel del forskning om ämnet. Studier visar att de har stor betydelse för mag- och tarmhälsa, kroppsvikt, immunförsvar och till och med hjärnans funktioner m.m.

En bok om probiotika, den okända faktorn för fysisk och psykisk hälsa.

Här hittar du boken Probiotika

 

 

 

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: