Boktips! Sluta kämpa – börja leva

by Mikaela Bjerring on 17 juli, 2016 · 1 comment

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Psykisk hälsa

Sluta kämpa – börja leva är en upplyftande bok av en av Sveriges främsta hälsoinspiratörer Sanna Ehdin Anandala. Boken som först kom ut 2006, är nu utgiven i en uppdaterad utgåva med ännu fler inspirerande tips.

Sluta kämpa börja leva av Sanna Edhin
Har ditt liv förvandlats till en vardag med bara måsten, eller känner du en allmän olust och tomhet? Har din tillvaro förändrats till att kännas tung, med en gnagande känsla av oro och rädsla inför framtiden?

Alla kan någon gång hamna i en svacka, då livet inte leker så som det borde. Gör man inget åt situationen så kommer den onda cirkel att fortsätta snurra. Hur vi mår och var vi är i livet handlar oftast inte om något annat än våra egna tankar, handlingar och hur vi väljer att se på livet och vår omvärld.

Sluta kämpa – börja leva är en inspirerande och upplyftande bok som kan hjälpa dig hitta kraften så du kan sluta kämpa och istället bli en glad, levande, positiv och skapande människa. Hjälpa dig klara utmaningar som aldrig förr, och förändra ditt sätt att se så saker och ting. Att känna lycka och glädje är ett aktivt val precis som alla andra val i livet. Släpp det som inte kan förändras, så frigör du energi till det som kan bli annorlunda.

Sluta kämpa – börja leva är en bok för alla som vill göra en positiv förändring. Det är även en bok för alla som aktivt tycker om att jobba med sin mentala och personliga utveckling. Mental träning är precis som fysisk träning. Den måste underhållas för att vara på topp.

Återförsäljare av boken Sluta kämpa – börja leva hittar du här

Spara

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Margareta juli 29, 2016 kl. 11:08

Fantastisk bok. Kan verkligen rekommendera!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: