Boktips! – Stark i kropp och själ

by Mikaela Bjerring on 27 december, 2014 · 2 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Livsstilsförändringar

”Stark i kropp och själ” är en bok skriven av Tv-profilen Kristin Kaspersen. Här delar hon med sig om sin personliga resa om vägen om att må bra i både kropp och själ. Kanske denna läsning kan ge dig inspiration till en hälsosammare kost, effektiv träning och om hur du även i en stressig vardag kan finna kvalités tid till nära och kära.
 
Stark i kropp och själ - En bok som ger inspiration till träning och hälsosammare livsstil
Boken bjuder på träningstips som stärker dig i vardagen, men även gör sitt för själens välmående. Hitta den träningsform som passar dig bäst, trivs med din träning. Få reda på om din kropp mår bra av maten du äter, om du sover tillräckligt många timmar och om du skrattar så mycket som du borde. Kristin varvar personliga upplevelser om med- och motgångar med sporrande träningsförslag och lockande mattips. Få insikt i ditt liv där vardagsstressen inte tillåts besegra viljan att leva fullt ut här och nu, och en tillvaro där att må bra är viktigast.

Här hittar du boken: Stark i kropp och själ

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Anna Jansson december 30, 2014 kl. 10:35

Ja, viktigt att komma ihåg att hela tiden underhålla sin kropp och själ!

Svara

2 Emma B december 30, 2014 kl. 10:38

Underbart med människor som inspirerar 🙂

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: