Boktips! Stora Stretchboken

by Mikaela Bjerring on 26 december, 2016 · 1 comment

in Blogg, Hälsa, Träning, Vardagsmotion

Att införa stretching som ett dagligt underhåll av kroppen kan bidra till en bättre muskelbalans. Det kan även ge smidigare och mer avspända muskler, bättre hållning och ökad kroppskontroll. Stora stretchboken av Kristian Berg är ett värdefullt verktyg för den som vill lära sig stretcha på rätt sätt och ta del av fördelarna det kan ge.

Stora stretchboken av Kristian Berg
I Stora stretchboken, tar författaren bland annat upp om hur regelbunden stretching kan bidra till ökad styrka, minskad smärta och bättre smidighet. Stretching kan även användas för att förebygga skador och ge dig bättre muskelbalans. Han poängterar att man inte ska stretcha hur som helst. Felaktig teknik kan göra stretchingen meningslös eller direkt skadlig. Därför är det viktigt att förstå varför man stretchar och hur man ska stretcha en viss muskel för att det ska ge ett bra resultat.

I boken ingår 40 kompletta övningar för hela kroppen tillsammans med anatomiska illustrationer som gör det lätt att förstå hur man ska gå till väga. Vidare innehåller boken även muskelfakta, teori, övningar och beskrivningar av vanliga problem i rörelseapparaten och vad du kan göra för att åtgärda problemet. Genom att utföra stretching som en daglig rutin kan du underhålla din smidighet och styrka. Det kan helt enkelt hjälpa dig att få en bättre kontroll över din kropp.

Återförsäljare av den Stora stretchboken hittar du här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Micke januari 4, 2017 kl. 11:32

Riktigt bra bok!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: