Boktips! – Supermat, läkande mat från naturens hjärta

by Mikaela Bjerring on 3 augusti, 2016 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Kost, Livsmedel, Örtmedicin, Superfoods

Supermat, läkande mat från naturens hjärta är en informationsrik och inspirerande bok om näringsrik kost. Här får du ingående information om råvaror som innefattar begreppet ”supermat” som innehåller exceptionella näringsvärden med hälsofrämjande egenskaper.

Boktips! - Supermat, läkande mat från naturens hjärta
Boken ” Supermat, läkande mat från naturens hjärta” är skriven av John Opsahl som är livsstilscoach och en av nordens ledande expert på supermat. John har väglett människor över hela världen till en bättre livsstil och genom hans bok kan du själv ta del av många av hans användbara och inspirerande tips.

Det är en bok för dig som vill ta kontroll över din hälsa genom att äta livsmedel med hög näringstäthet och därmed främja hälsan genom den mat du äter. Råvaror som har ett hög näringstäthet, det vill säga ett högt näringsinnehåll i förhållande till energin som råvaran ger. Vår mat är trots allt vår bästa medicin och ger oss de bästa förutsättningarna för att leva ett friskt och energirikt liv. Med supermat som en del av din kost kan du äta dig frisk och få mer ork, ny energi och bättre hälsa.

Supermatvaror består av mycket näringsrika kraftfulla växter, eller delar av växter. Det kan t.ex. vara örter, rötter, alger, gräsarter, frukter, grönsaker och bär. Du får lära dig om mer än 70 typer av råvaror som inkluderas i begreppet supermat. Du får även en detaljerad beskrivning om varje råvaras specifika egenskaper. Dessutom får du även 120 inspirerande recept om hur du kan inkludera dessa supermat i din kost och därmed höja dina måltiders näringsvärde markant.

Boken Supermat ger dig möjligheten att ta makten över din hälsa och påverka kroppen positivt genom det som du äter.

Återförsäljare av boken Supermat, läkande mat från naturens hjärta hittar du här

Spara

Spara

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Emma augusti 8, 2016 kl. 07:00

Köpte denna för något år sedan. Riktigt bra bok!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: