Boktips! – Tänk positivt – stoppa dina negativa tankar!

by Mikaela Bjerring on 24 juni, 2014 · 0 comments

in Blogg, Hälsa, Hjärnan - Minnet, Livsstilsförändringar, Personlig utveckling, Psykisk hälsa, Relationer

“Tänk positivt – stoppa dina negativa tankar!” är en ljudbok framtagen för dig som vill ändra dina tankar och vanor – Från att känna negativa känslor till positiva, både mot dig själv och andra i din omgivning.

Med hjälp av ljudboken så kan du jobba med ditt undermedvetna som formar dina tankar så att förändringen kommer naturligt.

Tänk positivt

Negativa tankar är destruktivt och sätter käppar i hjulet för dig att leva att lyckligt och rikt liv. Att se det positiva i olika situationer är vägen till lycka, glädje och underbara upplevelser – att leva fullt ut och må bra!

Med ljudboken “Tänk positivt” lär du dig enkla tekniker som får dig att omprogrammera ditt sinne att fokusera på det positiva och att inte lägga fokus på det negativa som inte borde få ta plats eller energi från ditt liv.

Boken finns tillgänglig på mindly.se

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: