Boktips! – The Baking Revolution Dessertbok

by Mikaela Bjerring on 13 mars, 2016 · 2 comments

in Blogg, Böcker om hälsa, Glutenfritt, Kost, Laktosfritt, Recept, Sockerfritt, Vegansk kost, Vegetarisk kost

Renée Voltaires receptbok ”The Baking Revolution Dessertbok” är en bok full av härliga recept och inspiration för att baka ”söt” på ett hälsosammare vis. Här hittar du recept på härliga bakverk, desserter och sötsaker fria från gluten, mjölkprodukter och vitt socker. Allt från matcha cheesecake, mangopannacotta, kokoskola till raw biscotti.

renee-voltaire-the-baking-revolution-0

Receptboken vänder sig både till nybörjare och proffs. Smakrika, visuellt vackra och naturligt söta godsaker. Över 70 oemotståndliga recept, så goda att du varken kommer att sakna vete, mjölk eller socker. Om du vill uppleva nya smakkombinationer och mer näringsrika alternativ till det traditionella baket, är det definitivt en bok för dig.

Bra och nyttig mat behöver varken vara krångligt eller smaka mindre, utan tvärtom. I boken ”Baking Revolution Dessertbok” bjuder Renée Voltaire på en härlig kulinarisk upplevelse.

Återförsäljare av ”The Baking Revolution Dessertbok” hittar du här

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Anna J mars 18, 2016 kl. 10:59

Tack för tipset! 🙂 Försöker undvika socker helt och hållet. Ibland kan man dock bli sugen på något sött, utan att det är med vitt socker.

Svara

2 Marianne mars 23, 2016 kl. 20:45

Låter som många mumsiga recept!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: