Boktips! – Världens roligaste träningsbok

by Mikaela Bjerring on 12 april, 2016 · 1 comment

in Blogg, Böcker om hälsa, Hälsa, Träning, Vardagsmotion

Vad får man om man kombinerar en personlig tränare med en stand up komiker? Jo, ett himla bra träningsprogram! Tillsammans har PT Magdalena Bibik och den öl- och korvälskande komikern Janne Westerlund skrivit en träningsbok som tar träning till en helt ny nivå!

Världens roligaste träningsbok

Träning ska självklar vara något som man tycker är roligt och ser framemot att göra. Har du svårt att hitta motivationen att komma ur soffan och/eller behöver få extra uppmuntran så är detta boken för dig! Träning ska vara roligt och givande. Du får hänga med på en härlig resa som dessutom bjuder på träningsprogram, motivationstips och favoritrecept.

Med humor och värme skriver  Janne och Magdalena om hur man kan kombinera två helt olika livsstilar och skapa ett hälsosammare liv fyllt med skratt och bättre hälsa som mål. Fakta och kunskap kombineras med humor, iakttagelser och en stor dos igenkänning. Här får du många goda skratt och smarta tips som verkligen motiverar.

Här hittar du återförsäljare av Världens roligaste träningsbok

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Maria A april 15, 2016 kl. 14:17

Den skulle jag behöva! 🙂 Motivationen är i botten så behöver all hjälp jag kan få!

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: