Burt´s Bees lip balm – rena lyxen för läpparna

by Mikaela Bjerring on 29 mars, 2011 · 2 comments

in Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Läpparna är ett område som lätt utsätts för mycket påfrestningar. Kyla, vind, torr luft och sol kan sätta sina spår och lämna läpparna torra, nariga och spruckna. Även ålderstecken visar sig snabbt på detta område och många glömmer bort att ge läpparna den vård och skydd som de behöver.

Burt´s Bees Lip Balm Beeswax

Burts’s Bees beeswax lip balm

Burts's Bees beeswax lip balm är ett 100% naturlig och ekologiskt läppbalsam som 2013 visade sig bäst i test. Läppbalsamet innehåller kokos- och solrosoljor som gör det rikt på essentiella fettsyror och ett inslaget av pepparmintolja ger en otroligt uppfriskande känsla. Bivaxet som är huvudingrediensen ger dess underbara doft och färg och ger läpparna en fukt som håller. Med andra ord är denna produkt rena lyxen för läpparna. Läppbalsamet kommer även i en återvinningsbar förpackning vilket ger produkten ett extra plus i kanten.

Återförsäljare av Burts's Bees beeswax lip balm hittar du här

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Fia juni 29, 2012 kl. 13:43

Älskar Burts bees produkter. Lip balmet är riktigt bra, även hudvårdsprodukterna med bidrottninggele är super bra!

Svara

2 Miriam juni 29, 2012 kl. 13:46

Låter som riktigt bra produkter, ska kolla in länken med produkterna.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: