Burt’s bees Radiance Day Cream

by Mikaela Bjerring on 18 april, 2011 · 5 comments

in Anti-aging, Blogg, Ekologiskt, Kroppsvård, Naturlig skönhet

När jag såg att Burt’s bees Radiance Day Cream aktiva ingrediens var bidrottninggele blev jag väldigt angelägen om att prova produkten. Som känt är bidrottninggele rik på protein och innehåller naturligt kollagen bidrar till att bygga upp hudens bindväv. När vi åldras minskar hudens förmåga att nybilda kollagen, så bidrottninggele anses därför som ett utmärkt val för den som vill bibehålla huden ung, mjuk och smidig.

Radiance Day Creme

Radiance Day Creme från Burt’s bees

Radiance Day Cream från Burt’s bees är en dagkräm som tillför mycket fukt och näring. Den används på morgonen efter rengöring och masseras in jämnt över ansiktet. Direkt efter applicering upplever jag den något klibbig, men efter ett par minuter absorberas krämen som då gör huden otroligt mjuk och återfuktad.

Denna lätta, naturliga och fuktgivande dagkräm innehåller bidrottninggele, ett av naturens mest näringsrika ämnen. Även bipollen är tillsatt för att hjälpa till att upprätthålla nödvändig fukt och bidra med naturlig lyster. Extrakt av björk och kardborre är tillsatt för att ge extra vård som även bidrar till att motverka uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Jag tycker att Radiance Day Creme är helt underbar, men skulle dock hellre se produkten i en pumpflaska. Det skulle kännas mer hygieniskt och underlätta appliceringen. Bortsett från produktens paketering tycker jag att ansiktskrämen håller vad den lovar och gör ett fint jobb med att återfukta, vårda och ge huden lyster.

Återförsäljare av Burt’s bees Radiance Day Cream hittar du här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 5 comments… read them below or add one }

1 Emma april 22, 2011 kl. 14:26

Burt´s bees produkter låter helt fantastiska, att ansiktskrämen innehåller Royal jelly tilltalar mig!

Svara

2 Kia juni 29, 2012 kl. 12:47

Riktigt bra produkter! Hela serien är väldigt bra.

Kram

Svara

3 Madde juni 29, 2012 kl. 12:49

Jag använder fotkrämren och handkrämen från Burts Bees som jag köpte i USA. Vad härligt att Burts bees produkterna nu finns i Sverige 🙂

Svara

4 Maria Bengtsson juni 29, 2012 kl. 12:54

Någon som provat Miracle salvan från Burts Bees?

Svara

5 Fia juni 29, 2012 kl. 12:55

Miracle salvan är väldigt bra för narriga/ torra händer och fötter. Man ska även kunna använda den till håret, men jag har inte provat det ännu.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: