Burt’s Bees Hand Salve

by Mikaela Bjerring on 4 april, 2011 · 2 comments

in Aromaterapi, Blogg, Ekologiskt, Hudproblem, Kroppsvård, Naturlig skönhet

Burt’s Bees Hand Salve är en naturlig och ekologisk handkräm. Den är speciellt utvecklad för torra och spruckna händer som behöver rikligt med fukt och vård.

Burt´s Bees Hand Salve

Burt’s Bees Hand Salve

Handkrämen / handsalvan består av botaniska oljor, örter och bivax och kallpressad olivolja som huvudingrediens. Produkten har en lite kryddig, nötig och blommig doft, som jag själv finner mycket tilltalande.

Handsalvan är en intensiv och djupverkande handkräm och passar därför oerhört bra för händer som är mycket torra och lätt får hudsprickor. Det tar tid för salvan att tränga in i huden så därför rekommenderar jag att använda den innan man går och lägger sig. På så sätt har den har tid att verka under natten.

Även om detta är en handkräm, så finner jag den även mycket effektiv som en fotbehandling för torra och vintertrötta fötter. Smörj in fötterna och sätt sedan på strumpor som du sover med.

Återförsäljare av Burt’s bees Hand salve hittar du här

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 2 comments… read them below or add one }

1 Energibruden april 4, 2011 kl. 13:52

Jag skulle säkert gilla den :-). Feta krämer kan man använda på kvällen/natten. Man smörjer in sig och sätter på sig bomullshandskar som finns att köpa på apoteket. Det hjälper krämer att gå in ordentligt i huden. Jättebra! Jag har använt en bisalva som heter Superbra, vilken också var väldigt bra.
Jag använder den hela tiden nu. Kolla in länken om du är intresserad. Det var en kompis som rekommenderade den, köpte den i en hälsokostaffär.

Svara

2 Linn Jansson april 4, 2011 kl. 17:14

Kul att läsa dina recensioner, blir sugen på att prova alla produkter jag med!
Håller med föregående talare angående att det nog är smart att använda salvan under natten. Just det tipset fick vi faktiskt av representanterna från Burt’s Bees som var med på Spottingen den 12:e mars 🙂

Ha det gott!
Linn, Spot and Tell

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: