Colostrum

by Mikaela Bjerring · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

Colostrum innehåller över 90 kända komponenter och är bland annat rik på bakteriebindande immunoglobuliner och laktoferrin, med en perfekt balans av vitaminer, mineraler och aminosyror. Klicka här för att läsa mer om colostrum

Alpha Plus Colostrum Råmjölk, 70 gram (70 portioner)

Colostrum, råmjölk som kosttillskott

Colostrum är naturligt rikt på immunglobuliner och laktoferrin. Använd som ett dagligt tillskott som komplement till en redan näringsrik kost.

269 kr

Gå till butik

Alpha Plus Colostrum 120 Kapslar (60 portioner)

Colostrum kapslar rikt på laktoferrin

Colostrum är naturligt rikt på immunglobuliner och laktoferrin. Använd som ett dagligt tillskott som komplement till en redan näringsrik kost.

299 kr

Gå till butik
 

Fler kosttillskott hittar du här

Colostrum, råmjölk

Funktion av colostrum i kroppen

Colostrum (råmjölk) är det första näringsrika förstadiet till mjölk som utsöndras av mamman som alla nyfödda däggdjur naturligt får. Colostrum från kor liknar människan sammansättning, men forskning visar att den från kor har 4 gånger starkare immunstärkande effekter än människans. Den innehåller över 90 kända komponenter och är rik på bakteriebindande immunoglobuliner, antibiotika verkande äggviteämnen och tillväxtfaktorer. Den innehåller även en perfekt balans av vitaminer, mineraler och aminosyror.

Relaterade inlägg:

 

KÄLLOR, REFERENSER & ARTIKLAR(1) Peter Wilhelmsson,Näringsmedicinska uppslagsboken Örtagårdens bokförlag, ISBN: 91-631-7910-5.

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa