Curves – en viktminskningsklubb för kvinnor

by Mikaela Bjerring on 5 april, 2015 · 3 comments

in Blogg, Hälsa, Träning - Sporter, Vardagsmotion, Vikt - Viktminskning

Det där med att ändra sin livsstil, bli hälsosammare och bli av med dom där envisa extra kilona är inte alltid den lättaste utmaningen. De flesta vet vad som krävs för att gå ned i vikt, men ändå kan det vara något av det tuffaste som man kan göra. En hållbar viktminskning handlar framförallt om att förändra sin livsstil och ändra dåliga vanor – något som kan vara en överväldigande utmaning på egen hand.

Viktminskning

Hitta din motivation

Många bävar och ber varje gång de går till gymmet, det känns som ett ont måste mer än något att se fram emot. Det säger sig själv att man inte kommer komma särskilt långt i sin träning eller viktnedgång om man inte tycker det man gör är roligt och givande. Många gånger kan det vara lättare att hålla motivationen vid liv när man har stöd av likasinnade som alla strävar mot samma mål.

En viktminskningsklubb med stark gemenskap

Curves är en viktminskningsklubb som riktar sig till kvinnor och som finns på en mängd orter runt om i Sverige, vart du hittar dessa kan du läsa om på hemsidan curves.se. Genom Curves kan du få hjälp med ett hållbart träningsprogram, en personlig tränare som hjälper och stöttar dig genom passen och en måltidsplanering med ett hållbart kostomlägg som passar just din individuella smak. Du är även en del av en gemenskap av kvinnor som alla har tränings- och viktmål precis som du själv. Många gånger kan detta vara nyckeln till att lyckas – att omge sig med likasinnade där ni stöttar och motiverar varandra. Det kan även vara ett riktigt bra sätt att träffa nya vänner.

Gemenskap

Curves startade 1992 i USA som den första fitness- och viktminskningsklubben speciellt för kvinnor. Idag är Curves en av världens största fitness-franchise med tusentals klubbar i mer än 90 länder. Programmet är utvecklat för långsiktiga och hållbara mål.

Kanske detta är något för dig som kämpar med övervikt och som verkligen vill göra slag i saken och göra en förändring till ett hälsosammare liv.

 Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 3 comments… read them below or add one }

1 Anne april 7, 2015 kl. 09:35

Vad kostar det att bli medlem och finns Curves i Göteborg?

Svara

2 Mikaela Bjerring april 7, 2015 kl. 10:22

Vilka orter som curves finns på samt priser hittar du på deras hemsida curves.se

Svara

3 Marianne A april 12, 2015 kl. 11:12

Tack för tipset! Kanske är något för mig.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: