Dags för en detox!

by Mikaela Bjerring on 8 januari, 2011 · 1 comment

in Blogg, Detox-kost, Kosttillskott

Januari uppfattas nog av de flest som en tråkig månad. Julens och nyårets högtider har passerat och kvar återstår kyla, mörker och möjligen några extra kilo. Men med alla helgdagar ur vägen är detta det perfekta tillfället att ta lite extra hand om sig själv!

Varför inte ge din kropp en ny start på året med en detox! En ”semester” för din kropp och själ. Genom en detox stödjer du kroppens egna reningssystem vilket ibland kan bli överbelastat om vi utsätts för mycket slaggprodukter såsom transfetter, tillsatser, färgämnen, bekämpningsmedel och konserveringsmedel. Med en detox stödjer du även kroppens immunsystem, mag- och tarmfunktion samt näringsupptag.

DetoxPlus 14 dagars kur från Alpha Plus

DetoxPlus 14 dagars kur från Alpha Plus

Under en detox äter du fast föda men undviker livsmedel så som kaffe, svart te, alkohol, rött kött, socker, tobak, de flesta animaliska produkter samt alla typer av hel och halv fabrikat. Med andra ord mycket grönsaker, nyttiga fettsyror och ren mat som bidrar med välbehövlig näring. Ett detoxprogram är därför ett utmärkt sätt att bryta dåliga vanor. Du blir mer medveten om vad du stoppar i dig, och något som du förhoppningsvis sedan tar med dig en del av efter detoxperioden är över.

I kombination med den rena kosten brukar man komplettera med en detoxprodukt bestående av utrensande örter och koncentrerad näring. Några bra produkter för detta ändamål är Holistic detoxprodukter Ultra Detox i kombination med Ultra balans eller Alpha Plus 14 dagars detox kur . Mer om dessa produkter kan du läsa om nedan:

Alpha Plus 14 dagars detox kur
Holisic detoxprodukter

Läs mer på:
Detox

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Energibruden.se januari 11, 2011 kl. 10:30

Jag håller helt med! Det är en underbar start på året! Själv detoxade jag de 10 första dagarna på året. Började med frukt och grönt i fast form, sen en enklare fasta på juicer, smoothiesar och soppor – hur bra som helst. Det ger en massa energi, en kickstart, rensar ut gifter och tid att fokusera på annat än mat :-). Jag har lagt upp en hel del recept på http://www.energibruden.se för den som är intresserad.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: