Detoxa kroppen för bättre hälsa

by Mikaela Bjerring on 8 juli, 2011 · 1 comment- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg

Detox paket - Detoxa kroppen för bättre hälsa, nu till kampanjpris!

Detox paket - Detoxa kroppen för bättre hälsa, nu till kampanjpris!

Genom att detoxa renar man kroppen vilket ger bättre hälsa både kort sikt och lång sikt.

Detoxa betyder avgiftning av kroppen och innebär att man följer ett kostprogram under en viss period, vanligtvis så varar detoxen i två till fyra veckor. Med detox får man igång ämnesomsättningen, går ner i vikt, får mer energi, mer välbefinnande, ger lyster till hud och hår m.m.

Alla dessa härliga fördelar är ett resultat av detox som renar kroppen så den får nya möjligheter att ta tillvara på alla viktiga ämnen som hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter och gifter. Att regelbundet rensa kroppen  genom detox gör att det är lättare att hålla en hälsosam vikt och föryngrande av kroppen både invändigt och utvändigt.

Med DetoxPlus får du en kostplan och produkter som hjälper dig rena din kropp och hitta en hälsosam livsstil. Resultatet kan leda till att du känner dig piggare och tar kontroll över vikten! I DetoxPlus ingår en shaker., menyplan och recept, tre olika näringsdrycker samt te som stödjer och hjälper dig att må bra under detoxkuren.

UltraClear Plus – näringsdryck med ämnen som stödjer kroppens reningsfunktion.

Psylliumfröskal – ett fibertillskott

Mighty Greens – ett pulver som innehåller bland annat vetegräs och alger som har naturligt renande egenskaper.

Pau D’Arco-te – renande te som använts i århundraden av indianstammar i Peru och Bolivia.

UltraClear Plus Har under mer än 15 år uppskattats av tiotusentals svenskar. Innehållet är baserat på ris och innehåller en särskild kombination av aminosyror, vitaminer och mineraler. Produkterna innehåller varken gluten, mjölkprodukter, jäst, soja, majs, ägg, artificiella färger eller smakämnen. Speciella kolhydrater från ris gör att man kan få en god smak utan varken socker, maltodextrin eller fruktos. Innehållet i produkterna produceras i en modern läkemedelsfabrik.

Psylliumfröskal Är en ren naturprodukt som ”städar rent” i tarmen och håller magen igång. Fröskalen består av 81% fibrer som sväller i tarmen och ger en ökad mättnadskänsla. Har en stabiliserande effekt på blodsockret. 
Använd i din frukostdrink eller gröt eller rör ned 30 ml i 2 dl vatten, frukt- eller grönsaksjuice och inta 10-30 minuter före måltid eller som mellanmål.

Mighty Greens Denna välkända och uppskattade dryck med näringsämnen från sjöar och hav är basbildande, motarbetar syror i kroppen och innehåller stärkande klorofyll och renande örter. Mighty Greens innehåller bl.a. chlorella, vetegräs, rajgräs, spirulina alf alfa m.m.

Mighty Greens är en klorofyllrik näringsdryck med naturligt innehåll av:

  • Vitaminer
  • Organiska mineraler
  • Aminosyror
  • Enzymer
  • Coenzymer
  • Cellsalter
  • Örtextrakt
  • Lösliga och olösliga fibrer

Pau D’Arco te Pau D’Arco är ett mycket uppskattat örtte från Sydamerika och kommer från innerbarken av två träd. Dessa märkliga träd har rötter så djupa att inte ens de starkaste vinterstormar kan fälla dem. I barken, som skördas skonsamt finns ämnena xylodin och lapachol. Pau D’Arco är ett renande te som har använts i århundraden av indianstammar i framförallt Peru och Bolivia.

Här hittar du: DetoxpaketViktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mia juli 11, 2011 kl. 11:56

Härligt med en hemsida som tar fram dom bästa erbjudanden. Nu slipper jag surfa runt i timmar för att hitta bästa pris 🙂 Vilken C-vitamin är den bästa? Jag har hört att inte alla tillskott av C-vitamin tas upp lika bra.

Svara

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: