Diet noodles – När du vill dra ner på ditt kolhydratintag

by Mikaela Bjerring on 6 maj, 2014 · 0 comments- Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare -

in Blogg, GI-Kost, Hälsa, Kost, Kosttillskott, LCHF, Livsmedel, Viktkontroll

Dessa nudlar är ett bra alternativ till pasta och ris och andra kolhydratrika livsmedel när man vill dra ner på sitt kolhydratintag. 2013 blev nudlarna Utsedd till ”Årets Nykomling i Bodystore Awards.

Diet Noodles från Star nutrition är glutenfria shirataki nudlar med ett lågt kaloriinnehåll (8 kcal / 100g ). Nudlarna är gjorda på jamsrot och vatten och fria från gluten, soja, fett och socker, men med en hög fiberhalt.

Diet noodles
Nudlarna kan användas till många olika maträtter då de har en neutral smak. Prova att tillsätta nudlarna i en thai curry eller avnjut med din favorit sås. De går även utmärkt att använda i soppor och sallader.

Så tillagar du diet noodles

Öppna påsen och häll nudlarna i ett durkslag. Skölj noga och låt dem rinna av. Nudlarna går att äta kalla om så önskas eller värm dem i hett vatten under 2 minuter. Det går även utmärkt att fräsa dem i en stekpanna eller wok med valfri sås och tillbehör.

Läs mer om nudlarna här

Diet noodles kan du köpa till förmånligt pris här

Diet noodles från star nutrition

 

»crosslinked«Viktigt att tänka på! Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. Material som tillhandahålls av Passion för hälsa är inte avsett för att användas istället för professionell medicinsk rådgivning eller behandling av legitimerad läkare. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion av kosttillskott.


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev från Passion för hälsa

Previous post:

Next post: